Egy időre elköszön a nyár

Túlnyomóan borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, éjszaka még többfelé, csütörtökön elsősorban keleten zivatar, felhőszakadás, jégeső is. Az északira forduló szél megerősödik, a Dunántúlon többfelé, csütörtökön már keleten is helyenként viharossá fokozódik. Egy-egy hevesebb zivatarban 100 kilométert meghaladó széllökés is lehet - olvasható a radio.hu-n.
NAPI Online, 2005. augusztus 3. szerda, 18:43
Fotó:

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15-20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 18-23 fok között valószínű, de északkeleten ennél kissé melegebb is lehet.

Budapesten túlnyomóan borult lesz az ég, és esőre, záporra, zivatarra is számítani kell. Egy-egy hevesebb zivatargócban felhőszakadás, jégeső is lehet. A szél estétől északnyugatira fordul és megerősödik, időnként viharossá fokozódik. A hőmérséklet hajnalban 17, délután 18 fok körül valószínű.

A Balatonnál erősen felhős lesz az ég, esőre, zápor, zivatarra lehet számítani. Az élénk északias szél viharossá fokozódik. A másodfokú viharjelzés érvényes. A hőmérséklet éjszaka 17-20 fok körül alakul, a víz 26 fokos.

HOZZÁSZÓLÁSOK