Egy óra alatt kiszállítják a neten rendelt gyógyszert - már Magyarországon is!

Akár egy-másfél órán belül házhoz szállítja a megrendelt gyógyszert egy új szolgáltatás, amelyet internetes rendelések kiszolgálására hoztak létre.
Napi.hu, 2016. november 29. kedd, 09:53
Fotó: Stocksnap

A kedden éles üzemben is elindult egészségportál, a patika.net több mint 10 ezer eredeti egészségügyi és szépségápolási terméket kínál és szállít házhoz - sürgős esetben akár azonnal. Az éjjel-nappal nyitva tartó ügyeletes gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével végzi internetes gyógyszer-kereskedelmi tevékenységét.

A "Gyógyszer Azonnal!" sürgősségi gyógyszerfutár szolgálata Budapesten - a rendelés leadásától számított - 50-90 percen belül házhoz szállítja (vény nélkül kapható) gyógyszereit, vagy akár a készleten lévő teljes patikai termékkínálat. Az expressz csomagküldés - egyelőre reggel 8 és éjfél között - már 890 forinttól elérhető.

Vényköteles gyógyszerek - gyógyszerész által történő - kiszállítása egyelőre csak Budapest belső kerületeiben elérhető, de partnerség építése céljából várják ügyeletes gyógyszertárak, vidéki patikák és magángyógyszerészek jelentkezését.

HOZZÁSZÓLÁSOK