Együttműködik a magyar és a vietnami kincstár

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke és Nguyen Hong Ha, a Vietnami Államkincstár főigazgatója szerdán, Budapesten, amely szerint a két intézmény szakmai együttműködést folytat a későbbiekben egyebek között a kincstári rendszer fejlesztéséről, az államkincstári szolgáltatásoktól - írja az MTI.
Szász Péter, 2017. szeptember 20. szerda, 20:48
Fotó: Napi.hu

Az államkincstári vezetők a memorandum aláírását követően elmondták, hogy a jövőben rendszeresen konzultációkat és információcserét folytatnak, egyebek között az államkincstári szolgáltatásokat érintő feladatokról.

A megállapodásban rögzítették: a cél az együttműködés fejlesztése, erősítése Magyarország és Vietnam között, összhangban a két állam jogszabályaival, a két intézmény hatáskörén belül, kölcsönösen tiszteletben tartva egymás egyenjogúságát és érdekeit. (Rekordot döntött a vietnami turizmus)

A vietnami delegáció kétnapos budapesti látogatása során a felek egy konferencia keretében mutatták be államkincstári rendszerük fejlődésének eredményeit, és tájékoztatták egymást az intézmények működésének helyi sajátosságairól.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2017.09.20 21:00

Nem is értem miképp tudtunk létezni az együttműködés nélkül ! A nincset cseréljük a semmire :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html