Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő estig alapvetően sok napsütésre számíthatunk. Az ország délnyugati és északkeleti harmadán lehet kissé több felhő, de csapadék ezeken a helyeken sem valószínű. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a változó irányú szél. A hőmérséklet délután 21 és 25 fok között alakul. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Keddre virradó éjszaka általában gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, majd hajnalra inkább már csak a Dunántúlon maradhatnak felhősebb körzetek. Csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a légáramlás. Hajnalra 7 és 14 közé csökken a hőmérséklet. (Havazott a Balkánon.)

Kedden az ország északkeleti felén nagyrészt derült vagy gyengén felhős lesz az ég, máshol kissé több felhőre számíthatunk. Csapadék sehol sem valószínű. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 28 fok között várható.

Szerdán többórás napsütés mellett erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható, elsősorban a Dunántúlon és az Alföld délnyugati részein valószínű helyenként zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű.

A kép forrása: Pixabay.