Elérhetetlenek a BKK online alkalmazásai

Folyamatos informatikai támadások és túlterheltség miatt zavar lépett fel a BKK online utastájékoztatási felületeinek működésében (BKK.hu, BKK Info webes és mobilalkalmazás), a társaság mindent megtesz a helyzet mielőbbi megoldása érdekében - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szombaton az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2017. július 22. szombat, 12:04
Fotó: Napi.hu

A BKK a közösségi közlekedéssel kapcsolatos információkat a BKK Info rádiós tudósításain keresztül és a BKK Facebook-oldalán teszi elérhetővé - jelezték. A közlekedési vállalat megerősítette a helyszíni utastájékoztatást is a forgalmi akadályoknál és forgalmi zavaroknál.

A közleményben hangsúlyozták, hogy a főváros közösségi közlekedésének kiszolgálása továbbra is zavartalan. (Ennyibe kerül a BKK új jegyrendszere.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2017.07.22 13:23

Javaslat a "hackert" védő ügyvéd számára!
Mivel állítólag elég volt az összeget átírni és rendszer elfogadta, az azt jelenti, hogy az összeg alkuképes, a BKK elfogadta, tehát nem hekkelés történt, hanem alkuképes piaci vásárlás.
A BKK eladásra kínált egy terméket, amelynek árát hagyta beállítani, és jóvá is hagyta.
Ennyi.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html