Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közlemény felidézi, hogy a konzultáció május végén véget ért, az utókampányt pedig két szakaszban, hathetes időtartamra tervezték. Ennek megfelelően a második szakasz az eredeti tervek szerint, július 15-én zárul - írták.

A konzultációt folyamatosan támadó baloldali pártok részéről tisztességesebb lenne, ha tájékoztatnák a magyarokat arról, miért szavazták meg a betelepítést erőltető határozatokat az Európai Parlamentben, és miért bontanák el a déli határzárat - értékeltek a közleményben.

A kormány egyúttal sikeresnek minősítette a részvételi rekordot és egyértelmű eredményt hozó konzultációt; mint fogalmaztak, "a magyarok nem hagyják, hogy nélkülük döntsenek róluk". (Beszólt Orbánéknak Merkel embere.)

"Értjük, hogy Soros Györgynek és embereinek ez nem tetszik, de el kell fogadniuk, hogy akik a konzultációban részt vettek, azoknak meg Soros György politikája nem tetszik" - jegyezték meg, hozzátéve: a milliárdos tervei veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

Kedden szóvivője is nyíltan bevallotta, hogy évente migránsok százezreit akarja Európába hozni - magyarázta a Kormányzati Tájékoztatási Központ, amely azt is jelezte: a magyarok eddig három alkalommal, két konzultáción és egy népszavazáson mondtak nemet ezekre a veszélyes tervekre.