Lebukott egy gödöllői drogdíler

Gödöllői kábítószer-kereskedőt fogtak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A férfi házában több mint 15 millió forint értékű kábítószergyanús fehér port találtak - írta az MTI az Országos Rendőr-főkapitányságra hivatkozva.
Szepesi Anita, 2019. február 16. szombat, 09:51
Fotó: Napi.hu - Képünk illusztráció.

Az 52 éves férfi lakhelyén és cégének fővárosi telephelyén naponta több személynek adott el kábítószert, feltehetőleg kokaint.

A Készenléti Rendőrség munkatársai csütörtökön házkutatást tartottak a férfinél, ennek során 762 gramm kábítószergyanús fehér port, a kábítószer porciózásához használt eszközöket, valamint mintegy ötmillió forintot és 2100 eurót foglaltak le. A gyanúsított lakhelyén és cégének budapesti telephelyén több kilogramm drog hígításához használt szert is találtak.

A kábítószer-kereskedőn kívül elfogtak három vásárlót is, akiknek autóiból, valamint ruházatukból szintén kábítószergyanús fehér por került elő.

A gödöllői férfit kábítószer-kereskedelem, a fóti, budapesti és gödöllői vásárlókat kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A kereskedőt őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

HOZZÁSZÓLÁSOK