A részvénypiac forgalma 41,8 milliárd forint volt, a vezető részvények - a Magyar Telekom kivételével - gyengültek az előző napi záráshoz képest. A szerdai kereskedés legjobban forgó papírja az OTP volt.  A magyar bank papírjai meglepően nagy, 32,7 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a nap folyamán, amellyel messze a legkeresettebb papír volt szerdán a pesti parketten. Az OTP a napot viszont mégis 0,7 százalékos veszteséggel 6655 forinton zárta.


A Mol a reggeli kereskedésben érte el a 20 760 forintos napi csúcsát, de az erős kezdés után a nap végére a negatív tartományban zárta a napot. A magyar olajipari vállalat papírjai 3,7 milliárd forintos forgalom mellett 20 145 forintra csúsztak le a kereskedés végére.


A Telekom papírjai szintén a reggeli órákban érték el a napi maximumot, kora délutántól fogva a telekommunikációs cég papírjai majdnem végig a negatív zónában mozogtak. Nem sokkal zárás előtt azonban visszahúzták a pozitív tartományba, így végül 0,7 százalékos nyereséggel 755 forintra erősödött.


A gyógyszeripari cégek közül a Richter szinte egész nap az előző záróérték alatt volt, a nap végére 1,4 százalékos veszteséggel 42 090 forintra olcsóbbodtak papírjai. A kisebbik gyógyszergyár, az Egis, viszont közel 1,5 százalékos emelkedéssel 20 700 forinttal volt a keddi záróértéke felett.


A kispapírok közül az econet és a Genesis produkált figyelemreméltó emelkedést. Előbbi részvényeinek jegyzése mintegy 15 százalékkal 131 forintra, négyhavi csúcsára emelkedett, miután a társaság megvette a Pesti Est riválisát, az Exitet. Az árfolyam ezután itt is maradt a nap végéig.

A Genesis esetében pedig a cég tőkeemelésről szóló bejelentését követően a nap legjobban teljesítő papírjává vált egy időre, záráskor közel 14 százalékos emelkedéssel 497 forinton zárt.