Elképesztő pénzszórásra bukkantak a minisztériumoknál

Érdekes állami pénzköltéseket talált a Bors a Mesterházy Attila MSZP-s képviselő által kikért adatokban, a minisztériumok nem spóroltak idén, ha reprezentálni kellett valahol.
Napi.hu, 2016. augusztus 24. szerda, 10:12
Fotó: Napi.hu

A lap kiszámolta, hogy vendégeknek kínált ételre, italra, ajándékokra és szállásra tavaly december és idén június között 2,6 milliárd forintot számoltak el a tárcák.

A Miniszterelnökséghez tartozó Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. - amely a határon túli magyarság támogatásával foglalkozik, pályázati pénzeket és ösztöndíjakat oszt - alig 7 hónap alatt 24,5 milliós reprezentációt számolt el.

A Bevándorlási és Állampolgári Hivatalnak 17,7 milliót sikerült elköltenie vendéglátásra, a Széchenyi Programiroda számlája 14,7 millió volt.

A Földművelésügyi Minisztérium 13 vezetőjének képzésére költött 15,2 milliót, többek között a hatékony kérdezéstechnika az önérvényesítés és az aktív hallgatás fortélyait sajátították el.

A hamarosan megszűnő Herman Ottó Intézetben 26 ember szorult stresszkezelési és vezetői tréningre bruttó 873 ezer forintért.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

HauserArnold, 2016.08.24 12:13

@Dakota Summer:

Ez volt a NER-es nyerő kérdés! Brávó, Dakota.

Ez nem pénzszórás, ez az alkotmányos ktgs.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Dakota Summer, 2016.08.24 10:32

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html