Így büntetne Kövér László

A túlóratörvény elleni tiltakozásuk miatt az ellenzéki képviselők egyhavi tiszteletdíját vonnák meg - adta hírül a hvg.hu.
Domokos László, 2019. február 5. kedd, 08:50
Fotó: AFP

Csütörtökön délelőtt tárgyalja a házbizottság, hogy milyen büntetést kapnak az ellenzéki képviselők a túlóratörvény elfogadásának napján, vagyis a december 12-i botrányos ülésnapon történtek miatt - tudta meg a portál.

Az ellenzéki képviselők a túlóratörvény elfogadását azzal akarták megakadályozni, hogy elállták a levezető elnök, a fideszes Latorcai János elől a pulpitusra vezető utat, aki azonban ezután a fideszes padsorokban egy mobil mikrofonba beszélve darálta le az aznapi szavazásokat - a kormánypárti képviselők pedig ezeket rendre meg is szavazták, a túlóratörvénnyel és a közigazgatási bíróságok felállításával együtt.

Kövér László házelnök előterjesztésében az is szerepel, hogy az Országgyűlésről szóló törvény mely passzusa szerint kapnának büntetést a képviselők.

A dokumentum szerint az ellenzéki képviselőket a tiszteletdíjuk csökkentésével büntetnék, mintegy egy havi tiszteletdíjat vonnának meg mindenkitől.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2019.02.07 17:43

@radios:
Kevés a magyar nyelv szókincs Kövér ősember jellemzésére. A vádlottak padján biztos helye van a magyar "Nürnbergben"!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

radios, 2019.02.07 17:04

Kövér , böszme et. vaddisznó, 1havi javadalmazásából, legalább 25 család jól élhetne, 1,5hónapig, a számlákat, rezsit is gond nélkül ki tudnák fizetni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html