Elmoshatja az eső március 15-ét

Záporok, havazás, a Dunántúlon szeles időjárás várható kedden, éjszaka fagyhat is.
MTI, 2016. március 14. hétfő, 19:57
Fotó: MTI Fotó

Erősen felhős, borult lesz az ég, csak északnyugaton, nyugaton szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Eleinte sokfelé várható eső, havas eső, havazás, majd záporok, hózáporok valószínűek. A magasabban fekvő helyeken több centiméter hóréteg is kialakulhat.

A Dunántúlon megerősödik az északi, északnyugati szél, a Dunától keletre csak néhol élénkül meg a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű.

Nyugat-Európában az ilyenkor megszokottnál hűvösebb van. Kedd estig a Kárpát-medence fölött az anticiklon peremén észak felől egy magassági hidegcsepp vonul át. Eleinte még száraz, majd egyre nedvesebb, hidegebb léghullámok érkeznek, kedden sokfelé várható csapadék - írta előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

isabella, 2016.03.15 00:50

......., sej az van arra írva, éljen a szabadság! Hol sírjaink domborulnak, unokáink leborulnak, és áldó imádság mellett, mondják el szent neveinket. Így van. Éljen március 15.-e!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html