Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hómentes szenteste már lefutott meccsnek tűnik, de eső nélkül nem ússzuk meg a következő napokat - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. A hétvégén nedves levegő érkezik hazánk felé, majd egy ciklon képződik, ami főleg esős időjárást hozhat. Ez a jelenség még az ünnepek időjárására is hatást gyakorolhat. Jelentős további lehűlés, a tél visszatérése egyelőre nem várható.

Csütörtök este borult, ködös, illetve fátyolfelhős területek váltakoznak. Előbbi főként az ország északkeleti harmadán fordulhat elő. A ködös tájakon gyenge szitálás lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon időnként megélénkülhet a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7 fok között alakul.

Pénteken a köd csak kevés helyen maradhat meg, így az ország túlnyomó részén gyengén felhős, napos idő várható. Estére a Dunántúl nyugati felére egyre vastagabb felhők érkeznek, ám ezekből éjfélig számottevő csapadék nem valószínű. Nagy területen lesz élénk a délies szél, az Észak-Dunántúlon olykor erős, a magasabb részeken viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul. A borongósabb északkeleti vidékeken lesz a hűvösebb.

Szombaton fokozatosan megnövekszik, megvastagszik, majd délután délnyugat felől felszakadozik a felhőzet. Napközben többfelé várható eső, zápor, majd éjszaka megszűnik a csapadék. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a délkeleti, déli szél, amely késő délután a Kisalföldön északnyugatira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között, északkeleten 2, 4 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 13 fok között valószínű.