Épp a legjobbkor - vége a felújításnak az M7-esen Siófok és Zamárdi között

Befejeződött az idénre tervezett felújítás az M7-es autópályán Siófok és Zamárdi között, az útszakaszt az előzetes terveknek megfelelően hétfő délelőtt átadták a forgalomnak, de szerdáig még lehet helyi forgalomelterelés - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t.
K. Kiss Gergely, 2018. november 12. hétfő, 11:23
Fotó: Napi.hu

A közleményben azt írták: több mint 20 kilométeren újul meg az M7-es Letenye felé vezető oldala, a 90-es és a 111-es kilométer között. Az útalapot is érintő felújítási munkákat két ütemben végzik, az idén 8 kilométernyi szakasz újult meg.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. augusztus 22-én adta át az autópálya felújításának első üteméhez kapcsolódóan a munkaterületet a kivitelezőnek. Első körben a 102-es és a 111-es kilométer között, vagyis Siófok-centrum és Zamárdi-csomópont között újult meg a pálya Letenye felé vezető 8 kilométeres szakasza.

A tavasszal folytatódó építési fázisokról és az azokhoz kapcsolódó forgalomszervezési változásokról a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. folyamatosan ad majd tájékoztatást - áll a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK