Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Éjszaka általában gyengén felhős idő lesz, csak a Tisza vonalában lehet időnként felhős az ég, ott hószállingózás is előfordulhat.

Csütörtökön túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, több gomolyfelhő keleten lehet, de csapadék ott sem valószínű. Az északnyugati szél többször megerősödik, a Dunántúl északi felén, a középső területeken és északkeleten eleinte még lehetnek viharos széllökések, majd mérséklődik a légmozgás. Csütörtökön az északi, északkeleti szél helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -6 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 0 és +3 fok között alakul.

Ez a helyzet Európában

Észak- és Kelet-Európa időjárását ciklonok és frontjaik határozzák meg. Hatásukra kontinensünk északi, valamint keleti területének nagy részén erősen felhős vagy borult az ég, és többfelé havazik, az északnyugati tájakon esik az eső. Ugyanakkor Nyugat-Európa fölött anticiklon helyezkedik el. Ennek peremén sok a felhő, a középső és déli tájakon pedig a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de néhol csak lassan oszlik fel az éjszaka képződött köd, illetve alacsonyszintű felhőzet. Számottevő csapadékról nem érkezik jelentés.

Európa-szerte enyhe az idő, a legmagasabb nappali hőmérséklet északkeleten, északon -2 és -8, középen és nyugaton 1 és 8, délen pedig 10 és 20 fok között változik. Csütörtök estig a Kárpát-medence fölé továbbra is hideg, egyre szárazabb levegő áramlik.