Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken az ország keleti, északkeleti felén elsősorban délutántól késő estig alakulhat ki helyenként zivatar. Zivatarhoz felhőszakadás (25-30 milliméter), esetleg jégeső (1-2 centiméter), erős vagy viharos széllökés társulhat. A csúcshőmérséklet délután 26 és 32 fok között várható. Késő estére 17 és 23 fok közé hűl majd le a levegő.

Az éjszaka második felében csak elenyésző eséllyel lehet délkeleten esetleg a Dunántúl délnyugati felén villámlás. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban 14 és 19 fok között valószínű, de a tartósan derült területeken lehet ennél hűvösebb is. (Kapcsolódó hír: korábban szüretelhetnek Tokaj-Hegyalján)

Szombat napközben előbb helyenként (főként a Dunántúlon és a középső megyékben), majd késő délutántól, estétől nyugat, délnyugat felől egyre több helyen várható zivatar. Heves zivatarra is van esély, amelyet viharos vagy károkozó szélroham (néhol 90 kilométer per óra), nagyobb méretű jég (2-3 centiméter) és felhőszakadás (25-30 milliméter) kísérhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között várható.

Vasárnap az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többnyire csak rövid időszakokra süthet ki a nap. Többfelé várható zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 30 fok között várható.

A kép forrása: Pixabay.