Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntekre virradó éjszaka általában derült lesz az ég, legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet az égen. Csapadék nem várható. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a délkeleti, déli szél. A hajnali órákra általában 16 és 24 fok közé csökken a hőmérséklet, de az Északi-középhegység völgyeiben egy-két fokkal hűvösebb is lehet.

Péntek délutántól emellett egy hidegfront hatására északnyugat felől már heves zivatarok is elérhetik az országot, illetve alakulhatnak ki a Dunántúlon (főleg annak nyugati és középső részein). A zivatarok éjfélig közelítőleg a Duna vonaláig érhetnek el. A keleten előforduló zivatarokat lokálisan jelentősebb mennyiségű csapadék és átmeneti erős vagy viharos (50-80 kilométer per óra) lökések kísérhetik, a pénteki dunántúli zivatarokhoz viszont nagyobb szemű jég, néhol 80-90 kilométer per órát meghaladó lökések és felhőszakadás is társulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 24 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben egy-két fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között valószínű.

Szombaton a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett mindenütt több órára kisüt a nap. A Dunántúlon több helyen, keleten helyenként zápor, zivatar valószínű. Az északira, északnyugatira forduló szél megélénkül, olykor megerősödik, de zivatarok környezetében is lehetnek átmenetileg erős, illetve viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 25, északkeleten, keleten 33 fok körül alakul.

Vasárnap a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok lesz a napsütés, néhol zápor, zivatar kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul.

Ezt már olvasta? Nem bírták a halak sem a hőséget.

A fotó forrás: Napi.hu/Szabó Dániel.