Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Délutántól több hullámban számíthatunk esőre, záporra, legnagyobb mennyiségben nagyjából a Pécs-Ózd közötti szélesebb sávban.
A 24 óra alatt lehulló csapadék összege ezeken a területeken meghaladja a 20 mm-t, az Északi-középhegység előterében - Nógrád és Heves megyében - pedig 30 mm-nél is több eső hullhat - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az intenzívebb csapadékzóna éjszaka fokozatosan kelet felé helyeződik, és északkeleten még további 20 mm körüli csapadékmennyiség várható. Szombat délutántól kb. az éjféli órákig az ország középső és keleti részein zivatarok is kialakulhatnak. (Katasztrofális időjárásra figyelmeztet az OMSZ.)

Szombaton délkeleten és az Alpokalján időnként viharos (~60 km/h) lökések kísérhetik a déli szelet. Az éjszaka második felétől a szél északnyugatira fordul, és egyre nagyobb területen viharossá (70-75 km/h) fokozódik. A magasabban fekvő helyeken vasárnap napközben 75 km/h feletti széllökések is előfordulhatnak. Zivatarokban szintén lehet számítani viharos széllökésekre (60-90 km/h).