Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az LMP és a DK támogatottsága változatlanul 3-3 százalék. Az Együtt támogatottsága nem érte el az egy százalékot, és most sem sikerült ez a Párbeszédnek, és az MLP-nek sem. A Kétfarkú változatlanul 1 százalékon áll, a Momentum Egyesületet - amely bár nem párt, így nem választható - válaszadóink mégis említették, a múlt hónaphoz hasonlóan 2 százalékon áll. A bizonytalanok aránya két százalékpontot csökkenve 39 százalék.

Orbán Viktor (Fidesz) népszerűsége 42 pontos, ami a múlt hónaphoz képest 2 pontos növekedés, viszont januárhoz képest összesen még 7 pontos visszaesés. Botka László (MSZP) népszerűsége a múlt hónaphoz képest két pontot csökkenve, 41 pont. Ez januárhoz képest egy pontos növekedés, viszont ezen változások okán Orbán és Botka között a különbség hibahatáron belülire apadt.

Vona Gábor (Jobbik) népszerűsége a két pontot növekedve 36 pont. Ez januárhoz képest öt pontos növekedés. Gyurcsány Ferenc (DK) népszerűsége további egy pontot csökkent, így 18 pont. Ez januárhoz képest három pontos csökkenés. (Előrehozott választások jönnek Olaszországban.)