Erre készül a Fidesz

Balatonalmádiban tartja háromnapos kihelyezett frakcióülését a Fidesz jövő szerdától, Orbán Viktor miniszterelnök ekkor értékeli az önkormányzati választások eredményét, és stratégiai helyzetértékelést is ad.
Domokos László, 2019. október 8. kedd, 15:45
Fotó: Országgyűlés Hivatala

A parlament pedig október 21-én ül össze újra - tudta meg az Atv.hu.

A tervek szerint a kormány is október 16-án tartja EU-tematikus ülését. A portál szerint ez azt jelenti, hogy minden, Brüsszellel és az EU-val kapcsolatos ügyet áttekinten a kabinet - addigra pedig várhatóan az is kiderül, milyen portfóliója lesz az új magyar uniós biztosnak.

A kihelyezett frakcióülésen állítólag az alkotmányrevízió is szóba kerülhet.

Orbán Viktor Miskolcon járt

A miniszterelnöknek akkor kell egy kampányban részt vennie, ha országos kérdésekre akarják a figyelmet irányítani. "Itt most nem ez a helyzet", arra akarják ráirányítani az emberek figyelmét: "fontos, hogy alkalmas jelölteket találjanak a városi testületekbe, és alkalmas polgármestert válasszanak" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a borsodi megyeszékhelyen a helyi televízió Miskolci Napló című műsorában kedden.

Úgy látja, ő ehhez keveset tud hozzátenni, mert a jelölteket helyben ismerik, "a döntést sokkal inkább a személyes helyismeret alapján érdemes meghozni, nem pedig az én, mondjuk úgy, hogy politikai természetű kommentárjaim alapján". "Nincs igény arra, hogy országjárásban legyek" - tette hozzá a politikus az MTI beszámolója szerint.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zsaba, 2019.10.08 23:11

Azért csak sűrűn nézzenek maguk mögé...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html