Erre figyeljen az Árpád híd környékén a hétvégén

Szombaton és vasárnap végzi az Árpád híd mosását az FKF Nonprofit Zrt., emiatt sávlezárásra kell számítani. Az Árpád hídnál a hármas metró felújításának előkészítése miatt is lesznek forgalomkorlátozások.
Szabó Zsuzsanna, 2017. szeptember 15. péntek, 12:02
Fotó: Napi.hu

Az FKF pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: mindkét nap reggel fél héttől délután fél kettőig mossák a hidat egy forgalmi sáv részleges lezárása mellett. A munkát szombaton a híd déli, Budáról Pestre vezető oldalán kezdik és vasárnap az északin fejezik be.

A társaság arra kérte a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a munkaterület mellett.

Emellett a hármas metró felújításának előkészítése miatt is lesznek forgalomkorlátozások.  A BKV Zrt. közölte: a Váci út - Róbert Károly körút csomópontjában a korábban bejelentett forgalmirend-változásokat szeptember 24-ig meghosszabbítják a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt.

Továbbra is érvényben maradnak a következő korlátozások:

  • A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodni továbbra sem lehet.
  • A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél a szélső egyenesen haladó sáv lezárását fenntartjuk.
  • Az Árpád híd felől a Váci útra - a városból kifelé vezető irányba - balra kanyarodó két forgalmi sávból a továbbiakban is csak a külső sáv lesz járható.
  • A Róbert Károly körúton az Árpád hídról lejövő, három egyenesen haladó forgalmi sávból a szélső lezárva marad.
  • A Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó külső forgalmi sáv továbbra sem járható.
  • A Váci út - Róbert Károly körút csomópontjában, a villamos vágányokon történő áthajtások során sávszűkületekre kell számítani.

HOZZÁSZÓLÁSOK