Erre kaptak megbízást Kásler államtitkárai

Bemutatta új államtitkárait Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten. Kásler Miklós az MTI tudósítása szerint úgy fogalmazott: arra kaptak megbízást, hogy a magyar emberek életét jobbá és szebbé tegyék.
Szepesi Anita, 2018. május 28. hétfő, 10:14
Fotó: MTI Fotó

Alapvető kormánycél, hogy a nemzet fennmaradjon, gyarapodjon anyagiakban és szellemiekben, hogy a demográfia krízisből a nemzet a felemelkedő útra térjen, és minél több magyar kisgyermek szülessen - hangsúlyozta Kásler Miklós.

A tárca parlamenti államtitkára Rétvári Bence, közigazgatási államtitkára Latorcai Csaba, az egészségügyért felelős államtitkár Nagy Anikó, az oktatásért felelős államtitkár Bódis József, a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Novák Katalin, az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár Vitályos Eszter, a nemzetközi ügyekért felelős államtitkár Pacsay-Tomassich Orsolya, a kultúráért felelős államtitkár Fekete Péter. A sportot Szabó Tünde, a szociális ügyeket és a társadalmi felzárkózást Fülöp Attila felügyeli - ismertette a miniszter.

Fotó: MTI Fotó/Kovács Tamás.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

babmami, 2018.05.28 11:19

A szavazás azt is jelentette, hogy 1 államtitkár mögé 10-20-30 slpebb is kerülhet, mit csinál akkor az államtitkár, csak, beszámoltat és felveszi a manét?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html