Esik-e a hó karácsonykor?

A jelenlegi előrejelzések alapján várhatóan nem lesz fehér a karácsony Magyarországon - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán Facebook oldalán.
MTI, 2013. december 18. szerda, 20:48
Fotó: Napi.hu

Mint írták, minden évben felmerül a kérdés a karácsony előtti napokban, hogy ünnepélyes hangulatúvá varázsolja-e a fehér hó ezeket a napokat.

A legfrissebb modellfutások szerint a jövő hét elejéig szitálástól, ónos szitálástól, zúzmaraképződéstől eltekintve csapadék, így havazás sem várható.

Jövő kedden, vagyis december 24-én még szitálás, ónos szitálás lehet.

Szerda délutántól, december 25-től többször esőre, záporesőre lehet számítani. A hőmérséklet is emelkedik, enyhébbek lesznek az éjszakák és több fokkal melegebbek a nappalok - írta a meteorológiai szolgálat.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ABCY, 2013.12.19 08:04

Fekete karácsonyunk lesz,de talán jobb is,mert legalább nem kell megint ausztriából hóeltakarítógépeket behozni,egy nagyobb mennyíségű hóesés következtében,a sok spórólos magyar politikai elitnek,a hozzáállásának köszönhetően,akiknél olyan "jól müködik a rendszer,hogy a már ne indúljanak útnak szöveg alkalmazását is megengedhetik maguknak".

Ausztriában,már egy ónos esőzésnél is,illetve már előtte is kinvannak a
sószoró gépek az utakon,itt meg egy darabot sem látni.

Köszönjük Viktor.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html