A reptérre "suhanva" üzent a miniszterelnök a magyaroknak

A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság javaslataival szemben Magyarország határait magyar katonák és rendőrök fogják védeni, és az ország semmilyen betelepítési programot nem fogad el - üzente útban Brüsszel felé.
Szabó Zsuzsanna, 2018. október 17. szerda, 15:36
Fotó: Napi.hu

Orbán Viktor szerdán ismét a Facebook-oldalára feltöltött videóban üzent, amelyet a budapesti repülőtér felé - és az uniós állam-, és kormányfőinek háromnapos csúcsértekezletére - a miniszterelnök szavaival élve "suhanva" rögzítettek.

Ebben a miniszterelnök a csütörtökön kezdődő brüsszeli csúcsot fontos találkozónak nevezte, mert szerinte az Európai Bizottság továbbra is gőzerővel gyártja a betelepítési programokat.

"Továbbra is el akarják venni tőlünk a határvédelemhez fűződő jogunkat, illetve ők akarják megmondani, kik tartózkodhatnak Magyarországon és Európa többi országában" - fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint ezeket a javaslatokat vagy ma (szerdán) vagy csütörtök hajnalban megvitatják.

Orbán Viktor leszögezte: a magyar álláspont egyértelmű, "a határt a mi katonáink és rendőreink fogják védeni és semmilyen betelepítési programot nem fogadunk el".

A felvételt a miniszterelnök úgy zárta: "Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!"

Képünk forrása: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Panzerkraftwagen_Drei, 2018.10.17 17:50

Miközben ezrével fogadjuk be és etetjük a bantu "menekülteket", szép csöndben. Tudják: ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok, ostoba birka nép!

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2018.10.17 16:17

Nagyon szép ez a kép errőr a tetvedékről. Szívott esetleg valamit vagy csak a gyógyszerek hatására van ilyen pofája? Vagy el van kenődve mert a fociválogatott megint leszerepelt tegnap?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html