Nagyot nyerhet Ön is jövő szombaton!

Százszoros pénzt nyerhet az, aki Pápai Joci végső győzelmére fogad a jövő héten megrendezett Eurovíziós dalfesztiválon, és végül tényleg ő nyer - írta a Pénzcentrum.
Domokos Erika, 2019. május 12. vasárnap, 07:35
Fotó: Getty Images

A dalversenyen Magyarországot képviselő Pápai Joci már jó ideje készül a jövő kedden, Izraelben kezdődő Eurovíziós Dalfesztiválra. Amennyiben a zenész továbbjut a keddi elődöntőből, akkor szombaton is viszontláthatjuk a fináléban.

Azzal pedig sok pénz ütheti a magyar zenész markát, legalábbis a Blikk által megszólaltatott szakértők szerint, hiszen a show több mint 100 millió emberhez jut el. Joci fellépésének reklámértéke is emelkedhet. Ezután több megkeresésre és magasabb gázsira is számíthat.

A dal szövegét ketten írták Molnár Ferenc Caramellel, a zenét pedig teljesen Caramel jegyzi. Így csak az előadói jogdíj lehet Jocié, a szerzőin osztoznia kell Caramellel. Az összeget csak megtippelni lehet, a legutóbbi dala kapcsán a szakértők azt mondták, hiába ért a korábbi eurovízós dala, az Origo 1,5-2 milliót, Jocinak akkor is csak 600-800 ezer forint üthette a markát - írta a Pénzcentrum.

Mint minden évben, idén is lehet fogadásokat kötni arra, hogy ki nyeri a Tel-Avivban tartott dalfesztivált. Pápai Joci valahol a középmezőnyben van az Origo.hu összeállítása szerint, és körülbelül százszoros pénzt lehet nyerni, ha végül ő diadalmaskodik a döntőben. A fogadóirodáknál a holland Duncan Laurence a legesélyesebb az Arcade című dallal - 2,75 és 3,4 közötti szorzót adnak a győzelmére.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Panzerkraftwagen_Drei, 2019.05.12 21:52

@europeer: hát igen, elég kevés nálunk az angolul beszélő közmunkás, mást meg évek óta nem engednek oda, hogy Magyarországot "képviselje"...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2019.05.12 20:38

Épp nézem a megnyitót, túl vagyunk jelöltek bevonulásának a felén, és eddig csak egy induló számára kellett tolmács, Jocinak.
Tök égő, hogy Magyarország az egyetlen ország, amelyiknek indulója nem beszél angolul.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html