Ez aztán fordulat - itt a friss meteorológiai jóslat

Az éjszakai órákban hidegfront vonult el felettünk, mögötte száraz, hűvös levegő érkezett hazánkba. Még az éjszaka ugyanakkor melegfront érkezik, amely megterheli szervezetünket.
Szász Péter, 2017. november 20. hétfő, 15:17
Fotó: Shutterstock

Az észak-nyugati szél erős, viharos lesz, de a délutáni órákban mérséklődik. Éjszakára pedig dél-nyugatira, nyugatira fordul, és holnap napközben élénkül meg újra - olvasható az Inforádió oldalán.

Az éjszaka során és holnap melegebb levegő érkezik felénk, melegfronti hatás terheli majd szervezetünket. Több felhőre számíthatunk, és az országban több ponton is elered majd az eső. Az ország észak-keleti részén havas esőre, havazásra is számíthatunk. A hét további részében a melegfront elhagyja hazánk térségét.

A várható hőmérséklet a mainál jelentősen magasabb lesz, a délutáni órákban akár 15 fokot is mérhetünk majd az ország dél-nyugati részén. Észak-keleten tartósan megmarad a köd, és a hőmérséklet is alacsony marad, 4-6 fokra számíthatunk. A hétvégén újra hidegfront éri el a térséget, megnövekszik a felhőzet, és többfelé várható csapadék, záporokra, hózáporokra számíthatunk, és a hőmérséklet is jelentősen csökken.

A jövő hétre visszatér a most is tapasztalható hűvös időjárás.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2017.11.20 16:54

A jóslat a megfelelő definíció, mivel a sok hazugság nem nevezhető tudománynak. A tegnapi időjóslást úgy cseszték el, ahogy csak lehet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html