Szerda hajnalra valószínűleg kiderül, ki nyerte a választásokat az Egyesült Államokban - a Napi Online késő hajnalig folyamatosan frissített hírekkel követi nyomon az eseményeket.

Délelőtt 9 órakor lát napvilágot a KSH január-augusztusi részletes külkerstatiszikája. Az egy hónappal ezelőtt első becslés szerint a kivitel értéke 1265 milliárd forintot (5378 millió eurót), a behozatalé 1287 milliárd forintot (5482 millió eurót) ért el. Euróban számolva a kivitel 1, a behozatal 2 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, a mérleg 23 millió forint (104 millió euró) passzívuma az egyenleg 18 milliárd forintos (73 millió eurós) javulását jelentette 2007 augusztusához képest.

Az eurózóna szolgáltatószektorának teljesítményét jelző végleges októberi beszerzési menedzserindexek délelőtt érkeznek és várhatóan csökkenést jeleznek majd, illetve valószínűleg mérséklődött a kiskereskedelmi forgalom is szeptemberben.

Az USA-ból több munkaerőpiaci felmérés is érkezik, illetve kiderül, hogy októberben a korábbi szerény növekedésből csökkenésbe váltott-e a szolgáltatószektor teljesítménye.