Magyarországon reggel a KSH ad tájékoztatást az építőipar tavaly decemberi teljesítményéről - novemberben 2,2 százalékkal csökkent a termelés mértéke az egy évvel ezelőttihez képest, várhatóan nem a decemberi szám fogja megtörni a csökkenő trendet. A jegybank a háztartások és az államháztartás tavalyi utolsó negyedéves pénzügyi számláiról ad tájékoztatást.

Az eurózónából nem sok érdemi adatra lehet számítani, szerdán GDP számokat közöl Spanyolország. Ezen felül az unióban újonnan regisztrált autókról publikálnak adatokat. Nagy-Britanniában fontos munkaerőpiaci adatot tesznek közé, valamint a Bank of England publikálja inflációs jelentését. 

A tengerentúlról több adat is napvilágot lát szerdán. Az ipari árak januári alakulásáról publikálnak számokat - a decemberi 4 százalékos drágulást 3,5 százalékos követhette. Az ipari termelés hó/hó alapon 0,8 százalékkal bővült, januárra 0,5 százalékos növekedés várható. 

Az építőiparral kapcsolatos statisztikát is publikálnak az Egyesült Államokban: a januári építési engedélyek száma 565 ezer körül alakulhatott a decemberi 627 ezer után, valamint a megkezdett házépítésekről is számot adnak - utóbbinál a decemberi 529 ezret 540 ezer követheti. Este a Fed január 25-26-i ülésének jegyzőkönyvét teszik közzé.