Ezerötszáz jelölt a százhat választókerületben

A péntek délelőtti adatok szerint az ország 106 egyéni választókerületében 1559 egyéni jelöltet vettek nyilvántartásba a választási bizottságok, de az adatok még nem véglegesek, mert nem minden választási iroda rögzítette még a csütörtök estig meghozott döntéseket - közölte Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda vezetője budapesti sajtótájékoztatóján.
MTI, 2014. március 7. péntek, 12:08
Fotó: Napi.hu

Elmondta, a legkevesebb, 4 jelölt Csongrád megye 2. számú választókerületében lesz a jelenlegi adatok szerint, a legtöbb, 29 pedig Baranya megye 4. választókerületében.

Azzal, hogy sok jelölt indul, nő a szavazólapok mérete is, így várhatóan hosszabb időt vesz igénybe a voksolás, a jelölt megtalálása a szavazólapon. Több szavazófülkére lesz szükség, és a sokjelöltes körzetekből lassabban érkeznek majd be az adatok a választás éjszakáján - tette hozzá.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ZalanIvan, 2014.03.07 13:43

@Sz7: "Hallottam már kényszervállalkozókról, úgy látszik megjelentek a kényszerpolitikusok is."

Nem kényszerpolitikusoknak, hanem megélhetési politikusoknak nevezik őket, és már nagyon régen tele van velük a Parlament.
Onnan lehet megismerni őket, hogy saját gondolatuk nincs, folyamatosan 3 gomb nyomogatásával birkóznak, de abba is belegabalyodnak.
Normális helyen ez úgy működik, hogy van pénzed, és elkezdesz politizálni. Nálunk elkezdesz politizálni, és lesz pénzed.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Sz7, 2014.03.07 13:37

A munkanélküliség elkerülésnek egyik alternatívája, a politikai pálya.
Ugyanis ez is eltart pár embert, na de hogy egyre többet?
Hallottam már kényszervállalkozókról, úgy látszik megjelentek a kényszerpolitikusok is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html