Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök délelőtt északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, késő délután az ország nagy részén már túlnyomóan borult lesz az ég. Eleinte főként csak északkeleten lehet gyenge havazás, majd a déli óráktól északnyugat felől egyre többfelé várható csapadék: a Dunántúlon eső, havas eső, középen havazás, majd havas eső, míg keleten estig havazás valószínű.

Estére többfelé megélénkül a nyugatira, délnyugatira forduló szél. A hőmérséklet délután -1 és +4 fok között valószínű, ami késő estig alig változik, akkor -2 és +3 fok várható.

Éjjel borult lesz az ég, majd az éjszaka második felétől a Dunántúlon, később a középső országrészben is csökken a felhőzet. Egyre inkább keleten, délkeleten várható csapadék: eső, havas eső, az Alföld keleti tájain havazás, de néhol átmenetileg ónos eső is eshet. Reggelre a legtöbb helyen már megszűnik a csapadék. Többfelé megélénkül, a Dunántúlon néhol megerősödik a nyugati, délnyugati szél.

Az ország legnagyobb részén késő este beáll a minimum hőmérséklet, és hajnalra már néhol enyhül az idő, akkor általában -3 és +4 fok várható.

Pénteken Közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, több-kevesebb napsütéssel is lehet. Reggelig még vegyes csapadék előfordulhat, napközben néhol eshet gyengén az eső. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb.

Szombaton többször erősen megnövekszik a felhőzet, rövid napos időszakokra is számíthatunk. Reggel a Tiszántúlon lehet helyenként havas eső, hó, napközben néhol alakul ki zápor, a hegyekben hózápor. Az északnyugati szelet erős, a Dunántúlon viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.

Vasárnap közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, több-kevesebb napsütéssel is lehet. Helyenként kisebb eső előfordulhat. A nyugati, délnyugati szelet néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.