Ezt az óriásberuházást szinte biztosan bukhatja a kormány

Nem építenek a Harangvölgyig érő sípályát a Normafánál, és újabb épületeket sem akarnak elhelyezni a hegyvidéki területen – számol be a Népszava.
Napi.hu, 2014. május 29. csütörtök, 10:11
Fotó: Napi.hu

A napilap szerint Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP) XII. kerületi polgármestere azt nyilatkozta a Hegyvidék Újságnak, hogy nincs esélye egy nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas sípálya kialakítására a Normafán, mivel több szempontot is figyelembe kell venniük a Normafával kapcsolatos munkák egyeztetéseinél, alapos végiggondolásra van szükség, hogy mindenki - a kerékpárosok, gyalokosok, kutyások, nagycsaládosok és természetvédők - igényeinek megfeleljenek.

"Ez nem azt jelenti, hogy ne keressünk helyet a hobbisíelőknek, azoknak, akik munka után, vagy hétvégén a családdal pár órára feljönnének síelni, vagy akik itthon, biztonságos körülmények között szeretnék megtanítani gyermekeiknek a sportág alapjait. A számukra kijelölhető, támogatott pálya sem érinthetné azonban a Harangvölgy aljában található ősbükköst, ezt a természeti értéket semmiképpen sem szabad veszélyeztetnünk" - hangsúlyozta a polgármester.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

coni, 2014.05.29 11:13

Közeleg az önkormányzati választás és a kerületi lakosok nagyon ellenzik a giga-beruházást.
Majd utána megépül..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Blama, 2014.05.29 10:16

Egy szempont van mindenek felett!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html