Felbontják több helyen Zugló egyik fontos útvonalát

Útfelújítási munkák kezdődtek a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján: a várhatóan október végéig tartó felújítások során az érintett szakaszokon új szervizutak épülnek, a villamos útátjárók rendszere átalakul, valamint parkolósávok, gyalog- és kerékpárutak is létesülnek - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-t.
K. Kiss Gergely, 2017. szeptember 4. hétfő, 17:18
Fotó: Napi.hu

A Nagy Lajos király útjának három szakaszán - a Czobor utca és az Ilosvai Selymes utca, a Kerékgyártó utca és a Gyarmat utca, valamint a Komócsy utca és a Benkő utca - szervizutak, parkolósávok és új, egyesített gyalog- és kerékpárutak létesülnek - olvasható a közleményben.

A Nagy Lajos király útja és a Czobor utca csomópontjában új gyalogátkelőhely létesül, és új jelzőlámpákat szerelnek fel. A közlemény szerint a fentebb említett két első szakasz mellett a Szabács utcai kereszteződésnél, a Szugló utca és Benkő utca közötti szakaszon, a Gödöllői utca kereszteződésénél, valamint a Bonyhádi úti kereszteződésnél a szervizutak mentén megújul a csapadékelvezetés és a közvilágítás is, illetve az érintett területre ötven fát ültetnek.

(A zuglói parkolási rendszer átalakításáról itt olvashat.)

HOZZÁSZÓLÁSOK