Felülvizsgálja a Terrorelhárítási Központ beszerzéseit a Miniszterelnökség

A Miniszterelnökség nem járul hozzá a Terrorelhárítási Központ (TEK) autóbeszerzéséhez, valamint felülvizsgálja a további tételek - ruházat vagy mobiltelefon - beszerzését - közölte az MTI érdeklődésére Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár kedden.
NAPI, 2013. február 12. kedd, 13:10
Fotó: Napi.hu

A hvg.hu írt arról, hogy az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának hétfő délutáni ülésén kiderült: mintegy 728 millió forintért vásárolna újabb nagy teljesítményű autókat, többek között Audi A7-eseket a TEK, amely két évvel ezelőtt listaáron 15 millió és 40 millió forint közötti értékű Audi Q7-eseket vett a bűnözők üldözéséhez. A cikk kitért arra is, a testület új mobiltelefonokra előfizetésekkel együtt 271,6 millió forintot tervez elkölteni, bevetési ruházatra pedig további 90 millió forintot fordítanának. Az idén 13,4 milliárd forintból gazdálkodó TEK a közbeszerzés mellőzését kérte - írta a hvg.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kozmix, 2013.02.12 13:49

Na hát, ez az igazi műbalhé, szegény Lázárnak fogalma sem volt, hogy a TEK mire kéri a sok adófizetői pénzt!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html