Ferihegyi csomaglopások: újabb tolvajokra csaptak le

Két repülőtéri rakodót gyanúsítanak azzal, hogy feladott poggyászból próbáltak lopni - írja a Police.hu.
Szabó Dániel, 2018. május 18. péntek, 17:36
Fotó: Shutterstock

Egy utas feladott bőröndjében kutatott értékek után egy rakodómunkás, míg társa figyelt. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság a hasonló lopások megelőzése érdekében folyamatosan végez vagyonvédelmi ellenőrzéseket, így a két munkást előállították - számolt be az esetről a rendőrség.

A 37 és 23 éves férfiakat lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták.

Még a télen robbant ki botrány abból, hogy sorozatosan tűntek el értékek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a gépek csomagterébe feladott poggyászokból. Akkor sajtóhírek arról számoltak be, hogy egy bűnszervezet működhet a helyen, amelyet a reptér vezetése tagadott. Azóta több esetre fény derült. A környező országok reptereinek kimutatásából kiderül, hogy az elismert ferihegyi ügyszám is magasabb, mint a közeli légikikötőkben.

A kép forrása: Shutterstock.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.05.18 20:04

És a narancstolvajokra mikor csapnak le ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html