Titokzatos álláshirdetést tett közé tagjai között a Fidelitas - értesült a 24.hu. A Fidesz ifjúsági tagozatának központi irodája olyan levéllel kereste meg a tagságot, amelyben tapasztalattal rendelkező, fiatalos munkatársakat keresnek vezetői és kommunikációs feladatok ellátására.

Mindkét munkakör ellátásához szükséges a magas fokú politikai lojalitás, a rendkívüli teherbíró képesség, és elvárás a kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs képesség, a csapatmunkában való együttműködés, valamint a precíz munkavégzés. Az nem derül ki, hogy pontosan hova keresnek munkavállalókat, csupán annyit közöltek, hogy a munkavégzés helye Budapest V. kerülete lesz.

A vezető munkatárs fizetését hozzávetőleg havi 700-800 ezer, kommunikációs dolgozóét havi 600-800 ezer forintban határozták meg. A hirdetésben kiemelték, hogy egy közéleti szereplő ajánlása előnynek számít a jelentkezésnél. A kormánypárt ifjúsági szervezete a 24.hu megkeresésére közölte: "A Fidelitas nem toboroz munkaerőt, nem közvetít állásokat, ez a tevékenység nem tartozik a szervezet alapvető célkitűzései közé."