A független jelöltnek nem, a fideszesnek jutott plakáthely

Amikor Kerepesen a független jelölt a saját nevében kért plakáthelyeket Mészáros Lőrinc cégétől, akkor azt a választ kapták, nincs szabad felület, de amikor a fidesz jelölt nevére kértek ajánlatot, hirtelen találtak szabad helyeket.
Szabó Dániel, 2019. október 3. csütörtök, 12:26
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A független polgármesterjelöltként és német nemzetiségi képviselőként is induló Springer Friedrich Horstnak azt írta a Publimont, hogy hiába szeretne hirdetni szeptemberben és októberben a választások előtt, a cégnek már nincs szabad plakáthelye.

Pár nappal később a független képviselő csapatának egyik tagja azonban gondolt egyet, és egy kerepesinarancs@gmail.com-os címről a helyi fideszes polgármesterjelöltnek kért plakáthelyet október első két hetére - írja a HVG cikkének szemléjében az Index. Eszerint pár órán belül megjött a válasz, hogy a fideszes jelöltnek 12 plakáthelyre bruttó 376 ezer forintért azért találtak helyet.

A Publimont korábban Simicska Lajos sokat támadott plakátcége volt, amelyet később Mészáros Lőrinc, az ország második leggazdagabb embere vett át.

HOZZÁSZÓLÁSOK