Fideszes polgármester ellen nyomoznak

Már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vizsgálja a bocskaikerti vendégház ügyét, melyben a gyanú szerint Szőllős Sándor fideszes polgármester 34 millió forintot nyert el falusi szálláshely létrehozására, de a helyiek akkori elmondása szerint a politikus sógornője lakott az ingatlanban.
Szabó Dániel, 2018. szeptember 27. csütörtök, 08:08
Fotó: Shutterstock

Még májusban mutatta be a HírTV azt a riportját, amelyből kiderült, hogy a Debrecen melletti Bocskaikertben három éve EU-s támogatással újítottak fel egy falusi vendégházat. De a szomszédok beszámolója szerint nem fizetővendégek laktak itt, hanem Szőllős Sándor polgámester sógornője.

Az ATV-t az ügyészségen úgy tájékoztatták, hogy költségvetési csalás gyanújával folytatnak nyomozást a NAV munkatársai. A polgármester viszont azt állítja, őt nem tájékoztatták semmilyen nyomozásról, vizsgálatról, mindössze Magyar Államkincstártól voltak revizorok augusztus elején. Azt közölte, hogy az emberek mindent rendben találtak a vendégházban.

A fotó forrása: Shutterstock.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.09.27 10:09

Ezek már ebben az országnak nevezett valamiben nem hírek. A fityeszes kutyáknál mindíg minden rendben. Vagy ha nem, akkor majd törvényt hoznak rá és utána lesz rendben. Ennyi.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html