Fideszes káder ellenőrizheti a szerencsejáték-piacot?

Koszorús László, a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda korábbi főtanácsadója kerülhet a hivatalosan mától létező Szerencsejáték Felügyelet élére.
Papp Zsolt, 2017. július 7. péntek, 09:08
Fotó: Shutterstock

Az új elnök a Fidelitasból indult, volt az ifjúsági szervezet alelnöke, egy időben Orbán Viktor pártelnök kabinetvezető-helyetteseként is tevékenykedett, majd nyolc évig parlamenti képviselőként dolgozott. 2014 után nem került be a Tisztelt Házba, de a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban kapott egy fogyasztóvédelmi helyettes államtitkári posztot.

2015-ben ráadásul egy igazgatósági tagságot is elnyert az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt.-ben. A Fidelitas.hu 2016-os cikke pedig már a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda főtanácsadójaként említi. A LinkedIn profilja szerint jelenleg is betölti ezt a pozíciót - írja a Magyar Nemzet.

Cáfol az NFM: nem Koszorús lesz az elnök
Cáfolta a Magyar Nemzet értesülését a Szerencsejáték Felügyelet új vezetőjéről a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pénteken az MTI-nek.

"A Magyar Nemzet állításai nem felelnek meg a valóságnak, a sajtóban tegnap megjelent álhírekkel szemben nem Koszorús László lesz a Szerencsejáték Felügyelet vezetője" - közölte a Nemzetei Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel.

HOZZÁSZÓLÁSOK