Figyelmeztetés a sztrádamatrica-vásárlóknak

Szombat éjszaka fejlesztik az útdíjfizetési rendszert, ezért nem lehet majd sztrádamatricát venni. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató azt kéri, az érintettek előre vegyék meg a matricájukat.
Csernátony Csaba, 2019. augusztus 10. szombat, 08:31
Fotó: Napi.hu

Augusztus 10-én, szombat éjjel 11 órától augusztus 11-én, vasárnap várhatóan hajnali 3 óráig informatikai fejlesztést hajtanak végre az útdíjfizetés rendszerében, így a megszokott értékesítési szolgáltatások ebben az időpontban átmenetileg nem lesznek elérhetők - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.

A tervezett karbantartás az autópálya-matricával, a viszonylati jeggyel közlekedő és a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket egyaránt érinti. A szóban forgó időszakban többek között nem lehet majd vásárlást kezdeményezni, egyenleget feltölteni. A fedélzeti eszközzel közlekedők útdíjbevallásai, megfelelő egyenleg esetén, a karbantartást követően befogadására kerülnek.

A NÚSZ felhívja a figyelmet arra, hogy a fizetős útszakaszokat a rendszerfejlesztés ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni. Az úthasználati jogosultságot (e-matrica, e-útdíj) érdemes a karbantartási időszakot megelőzően, előre megváltani.

HOZZÁSZÓLÁSOK