Fokozott ellenőrzés kezdődik mától az ország nagy részén

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el a május 1-31. közötti időszakra - közölte honlapján a rendőrség.
Szepesi Anita, 2020. május 1. péntek, 07:56
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az országos rendőrfőkapitány 2020. május 1-jén 00.00 órától 2020. május 31-én 24.00 óráig fokozott ellenőrzést rendelt el:

Budapest, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Tolna megye, Vas megye és Veszprém megye közigazgatási területére vonatkozóan

a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében - adta hírül a police.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

DrNemoda, 2020.05.02 07:42

Szórakozik velünk a hatalom ! A képünkbe röhög ! Fiatalok, gyertek katonának, rendőrnek - a többi barom majd eltart benneteket, ne törödjetek vele ! Csinálni semmi mást sem kell, csak vegzálni a békés polgárokat, megállítani azt, aki megy valahová, és továbbzavarni az, aki megállna. Érthető ? A seggetek kilóg a gatyából, de urak lesztek, nektek csak a feljebbvalótok parancsol, semmilen más szabály nem vonatkozik rátok ! Lehet törleszteni a gyermekkori ellenfélnek, mindenkinek ! A hivatásnak semmi értelme, ne is keressétek ! Razzia minden év minden hónapjában, reggeltől estig, azaz dehogy is - csak a jogunk van meg hozzá !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html