Fokozott rendőri ellenőrzés Pest megyében

Fokozott rendőri ellenőrzést tartanak Pest megyében péntek estétől vasárnap késő estig - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Inforádió, 2013. november 15. péntek, 07:59
Fotó: Napi.hu

Beluzsárné Belicza Andrea közölte: az ellenőrzésre számítani lehet péntek este 8 órától másnap hajnali 2 óráig, szombat este 10 órától vasárnap hajnali 4 óráig, valamint vasárnap délután 5 és este 10 óra között bárhol a megyében, külterületeken is.

Az átfogó razziának nincs közvetlen oka, nem kötődik rendkívüli eseményhez sem. Célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának védelme, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése - magyarázta a szóvivő.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zodiakus, 2013.11.15 09:52

Az sehogy nem akar bejönni nyugatról hogy a rendőr csak akkor van ha szükség van rá.De akkor gyorsan,és határozottan intézkedik.És megvesztegethetetlen!!!
Még nálunk,méla lesben vár a több hónapja kint hagyott 30-as táblánál.Az helyett hogy rákérdezne,miért van még ez itt,kinek kell elvinni innen,eddig miért nem vitte el.
Nem ....nem.Egyszerűbb ha megbüntet,mert hát a tábla szerint .....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ABCY, 2013.11.15 08:30

"Mint tudjuk a rendőrsegg itt magyarországon csakis az állampolgárok védelmében van"

Jön a karácsonyi ünnepek előtti "pénzbehatas"
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html