Folytatódik a páratlan magyar siker

Januárban az EU fővárosai közül immár negyedik hónapja Budapesten volt a legolcsóbb a villamos energia, és a második legalacsonyabb a földgáz euróban számított lakossági átlagára – adta hírül az MVM. Ezzel párhuzamosan januárban, éves alapon 3,9 százalékkal nőtt a hazai villamosenergia-igény.
Napi.hu, 2015. február 27. péntek, 15:51
Fotó: Reuters

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) közzétette a 2015 januárjára vonatkozó nemzetközi felmérését. Eszerint az uniós tagállamok fővárosai közül negyedik hónapja Budapesten a legalacsonyabb a lakosság villamosenergia-költsége, a lakossági fogyasztók földgázátlagára pedig egyedül Bukarestben alacsonyabb.

A nemzetközi összehasonlításban a MEKH szakértői az EU-tagországok fővárosaiban és a Belgrádban élő átlagfogyasztók villamosenergia- és földgázárait hasonlítják össze 2013 nyara óta, az Eurostat, az Európai Bizottság statisztikai főigazgatósága által közzétett hivatalos adatok alapján.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2015.02.27 16:48

@unnortodox: JÉZUSOM! Ugye nem igaz, hogy megint itt vagy! Te már többször jössz vissza, mint a Terminátor!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

unnortodox, 2015.02.27 16:06

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html