Fontos számokkal rukkolnak elő Vargáék

Az NGM ma közli az államháztartás novemberi végleges adatait.
MTI-Eco, 2014. december 22. hétfő, 07:43
Fotó: Napi.hu

Az NGM előzetes adatai szerint az államháztartás központi alrendszerének pénzforgalmi többlete 95,9 milliárd forint volt az idén novemberben, így a hónap végére a hiány 713,7 milliárd forintra, az éves előirányzat 72,5 százalékára mérséklődött.

A központi költségvetés 938,2 milliárd forintos hiánnyal, míg a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 198,2 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok pedig 26,3 milliárd forintos többlettel zártak. A tárca kiemelte, hogy az éves, európai uniós módszertan szerinti hiánycél továbbra is a bruttó hazai termék (GDP) 2,9 százaléka. A pénzforgalmi adatok a cél teljesíthetőségét erősítik meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

htszht, 2014.12.22 10:09

Varga úr megmutatta Veress ùrnak: nem bikabőr táskán múlikba költsègvetès. Lehozhatták volna az mszp-szdsz számait párhuzamosan.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ABCYQ, 2014.12.22 09:07

5 millió nélkűlöző-egyik napról a másik napra élő magyar honfitársaink kárára.

EU seggnyaló magyar csűrhe politikusok,akik a hiánycélok elérése-teljesítése
érdekében HAJLANDÓK FELÁLDÓZNI MAGYAR HONFITÁRSAIKAT,bármi áron is.

Cserében mit kaptok az EU-tól?! A LOPOTT PÉNZEITEKET NAGYSÁGRENDTŐL FÜGGETLENŰL SZABADON BETEHETITEK-REJTEGETHETITEK A BANKJAIKBAN!!!

SEMMITÉRŐ-MAGYAR MINŐSÉGEN ALÚLI POLITIKUSI CSŰRHÉK!!!
VALAMELYIK
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html