Újabb döntéseket jelentett be Varga Mihály

Ülésezett a gazdaságvédelmi operatív törzs, amelyen több döntés is született - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.
Szász Péter, 2020. október 13. kedd, 16:30
Fotó: parlament.hu

Egyszerűsítik a közbeszerzési ellenőrzéseket és fejlesztik az elektronikus közbeszerzési rendszert - mondta a miniszter a Facebookra feltöltött videóban.

A kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó állami beruházásokat is mentesítik az adminisztrációs szabályok alól, így ezek is gyorsabbak, olcsóbbak lesznek.

A költségvetésből újabb forrásokat rendeltek a beruházások támogatására, a kkv-k eszközberuházásait támogató pályázat keretét az eredeti 4,5 milliárd forint helyett 7,1 milliárd forintra emelték. A támogatásokkal összesen 14 milliárd forint értékű beruházás valósulhat meg.

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

sgl, 2020.10.14 08:51

@DrNemoda: Nagy probléma, a támogatás címszó alatt nem adnak, hanem csökkentik az esetleges adókivetés mértékét, csakhogy az, adó nagysága függ a bevételtől ha nincs bevétel, nincs adóalap, nincs adó, nincs támogatás.
Na ezt a szart kinálja a felcsuti székháztolvaj csürhéje.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

DrNemoda, 2020.10.14 08:31

Nem te döntesz mihály, hanem csak bejelented, mire gondolt a dagadtat ! Legyen még eyszerűbb a közbeszerzás ellenőrzése (a nincsnél mi az egyszerűbb?), legyen gyorsabb a k+f beszerzés (minek azt ellenőrizni ?), és legyen az egész titkos, vagy harminc évre, nem igaz ? Költségvetéssel meg nem bajlődj ......
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html