Gázt használ? Ilyen durva meglepetés is érheti

A régi rossz viccek közé tartozik, amikor valaki megkérdezi, hozzáadhatja-e a vevőnek kiállított számlához az évszámot is. Ma Magyarországon ez is megtörténhet.
Komócsin Sándor, 2018. augusztus 15. szerda, 08:24
Fotó: Pexels

Kovács Ferenc soproni lakos azt gondolhatta rossz viccet űznek vele, amikor megkapta legfrissebb gázszámláját - derül ki a zoom.hu cikkéből. A gázszolgáltató ugyanis egy négymilliárd forintról szóló csekket postázott ki.

Egy átlagos, 80 négyzetméteres családi ház éves gázszámlája körülbelül 165 ezer forint, azaz Ferencnek  több mint 24 ezer otthon éves díját kellett volna befizetnie.

A férfi reklamált, és kapott egy másik csekket - 15 ezer forintról. Kiderült, hogy szolgáltatója felhasználóazonosítóját számlázta ki neki.

A fotó forrása: Suludan Diliyaer/Pexels

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

subb, 2018.08.15 12:38

jó tanács egy volt olvasótól: ezekkel a rém gyenge, kattintásvadász címekkel csak azt éritek el, hogy előbb-utóbb senki nem fognak érdekelni a napi.hu "hírei". ;)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lewega, 2018.08.15 11:59

Ez még a jobbik eset. Az lett volna a gáz, ha ragaszkodnak az eredeti összeghez!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html