Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A folyamatos értékelésnek köszönhetően már a benyújtott pályázatok fele részesülhetett összesen 1,5 milliárd forint összegű támogatásban. Az érintettek a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton kapják meg a támogatói okiratot - közölte a szaktárca.

A fűtéskorszerűsítési pályázat keretében a beruházással érintett családi házban vagy egyedi fűtési rendszerű társasházi lakásban tulajdonjoggal rendelkező természetes személyek igényelhettek vissza nem térítendő támogatást új kondenzációs kazán beépítésére és a kiegészítő költségekhez (kéményátépítés, radiátorok cseréje, fűtési csőhálózat korszerűsítése). A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 40 százaléka, de legfeljebb 700 ezer forint.

A 2014-ben indított, csaknem 29 milliárd forint keretösszegű Otthon melege program eddig több mint 130 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé.

Az programról hivatalos tájékoztatás a kormányzati honlapon és a pályázatkezelő NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. oldalán található.

Címlapkép forrása: Pixabay.