Gázzal fűt? Újabb rossz hír érkezett!

Az észak-magyarországi régióból már csak csütörtök (azaz ma) 10 óráig várják a pályázatokat, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik - adta hírül az NFM.
Domokos László, 2017. szeptember 28. csütörtök, 08:58
Fotó: Shutterstock

Az észak-magyarországi régióból 2017. szeptember 28-án 10 óráig várják a pályázatokat, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik - közölte a fejlesztési tárca.

Több mint ötezer pályázat érkezett be eddig a program keretében meghirdetett, földgázüzemű gázkonvektorok energiamegtakarítást eredményező cseréjét támogató alprogramban az első hat régióból.

Legközelebb a közép-dunántúli régióban megvalósuló készülékcserékhez lehet majd vissza nem térítendő támogatást igényelni 2017. szeptember 29. (péntek), reggel 8 órától elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ezzel a program véget ér.

Az Otthon melege program új alprogramja a földgázüzemű gázkonvektorok energiamegtakarítást eredményező cseréjéhez nyújt vissza nem térítendő támogatást. Az ennek keretében meghirdetett családbarát pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású támogatáshoz juttassák a lakosságot az ország egész területén. A 2014 szeptemberében indult, jelenleg mintegy 30 milliárd forint keretösszeggel rendelkező programnak köszönhetően mára több mint 130 ezer háztartás energiahatékonysága javult - közölte a szaktárca.

Címlapkép forrása: Shutterstock.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

pastorius, 2017.09.28 10:15

ez csak a szokásos komolytalan, odavetett maradék konc (még annak is kevés), szemkinyomás
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html