Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az észak-magyarországi régióból 2017. szeptember 28-án 10 óráig várják a pályázatokat, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik - közölte a fejlesztési tárca.

Több mint ötezer pályázat érkezett be eddig a program keretében meghirdetett, földgázüzemű gázkonvektorok energiamegtakarítást eredményező cseréjét támogató alprogramban az első hat régióból.

Legközelebb a közép-dunántúli régióban megvalósuló készülékcserékhez lehet majd vissza nem térítendő támogatást igényelni 2017. szeptember 29. (péntek), reggel 8 órától elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ezzel a program véget ér.

Az Otthon melege program új alprogramja a földgázüzemű gázkonvektorok energiamegtakarítást eredményező cseréjéhez nyújt vissza nem térítendő támogatást. Az ennek keretében meghirdetett családbarát pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású támogatáshoz juttassák a lakosságot az ország egész területén. A 2014 szeptemberében indult, jelenleg mintegy 30 milliárd forint keretösszeggel rendelkező programnak köszönhetően mára több mint 130 ezer háztartás energiahatékonysága javult - közölte a szaktárca.

Címlapkép forrása: Shutterstock.