Gond lehet a kormány csodatornyával

Úgy tűnik, szinte minden elkészül a vizes vébé kezdetére, ami meg nem, az a rendezők szerint nem baj. Hirtelen lett mobillelátó a Margitszigetre, de a balatonfürediek gondjait lerázzák magukról a budapesti szervezők.
Komócsin Sándor, 2017. június 29. csütörtök, 09:04
Fotó: Pixabay

Örömmel fedezte fel a Magyar Nemzet, hogy elkészült a vizes vébé margitszigeti helyszínén a mobillelátó, aminek két hónapja még nyoma sem volt. A rendezők ugyan nagyobbat akartak, de a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) nem engedélyezte a bővítést.

Miután kiderült, hogy a Városligetben is sikerült befejezni a mobillelátók telepítését, a napilap szakszerzői úgy látják, hogy a létesítmények a versenyek előtti utolsó pillanatra elkészülnek. Csak hát a rohamtempó miatt sokkal többe kerülnek, mintha nem siettették volna a beruházásokat.

A Batthyány téren, a Parlament épületével szemen épülő csodatorony alapzata kész, de a hét végi repülőnap miatt egyelőre nem építkezhettek felfelé. A rendezők szerint nem baj, ha a 30 méteres toronyugró-létesítmény nem készül el a vébé kezdetére, mert ezek a versenyek a rendezvény végén lesznek.

Állítólag nem lesz gond a másik helyszínen, Balatonfüreden sem, bár az épülő mélygarázsról érdekes képek készültek nemrégiben. A rendezők ezzel nem foglalkoznak, mert az ottani problémák szerintük a helyi önkormányzatra tartoznak.

HOZZÁSZÓLÁSOK