Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jegyzőkönyv szerint a revizorok július 22-én, 12 óra 25 perckor kezdték meg az ellenőrzést. Végigfotózták, amit láttak a büfékocsi konyháján. Kilenc perccel később kérték le a pénztárgépjelentést, vagyis mindazt, amit kiszámláztak a büfében. A jelentésben gulyásleves nem volt. A szakszervezet szerint gyanús bizonyítékokat kreáltak a vasutas ellen - olvasható a lap portálján.

Mit keres akkor a gulyáslevestől foltos csésze a mosogatóban? Csatolták a jelentéshez a fotót a mosatlan edényről. Azonban a mobiltelefonnal készült digitális kép adataiból kiderül, hogy a rajtütés után csaknem fél órával később, 12 óra 58 perckor készült.

Ekkor a vendég már minden bizonnyal elfogyasztotta a levest, majd kifizette az árát. De, amikor az ellenőrök a számlát keresték, még kanalazta a forró levest, ezért nem is lehetett beütve és kifizetve a gulyás, hiába is keresték a számlát - állítja Bárány Balázs, a VDSZSZ Szolidaritás alelnöke.

A szakszervezet szerint koncepciós eljárással rúgták ki a büfést augusztusban, hogy a vasút megszabaduljon a számára kellemetlen munkatárstól, ezért az érdekvédők bírósághoz fordultak az ügyben. "A MÁV-Start mindenekelőtt visszautasítja még a feltételezését is annak, hogy bármilyen összefüggés lenne az eljárás és az egy évvel ezelőtti sztrájk között - közölte a Blikk kérdésére a vasút kommunikációs igazgatósága.

Képünk illusztráció, forrása: Pixabay