236 gyorshajtót fogtak két hét alatt egyetlen utcában

Véget ért Dorogon az Iskola utcában két héten át tartó közlekedésrendészeti ellenőrzés, amely során 236 gyorshajtóval szemben intézkedtek a helyszínen a rendőrök, számos esetben pedig közigazgatási hatósági és szabálysértési eljárást indítottak - írja a Kemma.
Szász Péter, 2019. március 27. szerda, 15:03
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A Dorogi Rendőrkapitányság február 20-án kapott levelet arról, hogy az érintett útszakaszon a közlekedők gyakran figyelmen kívül hagyják az ott található 30-as sebességkorlátozó táblák jelzéseit - olvasható a portálon.

Az akciót ezért kezdték el. Előfordult olyan is, hogy egy állampolgár ugyanazon a napon kétszer is a megengedettnél gyorsabban hajtott - mondta Cserődi Péter rendőr főhadnagy.

A kapitányság szerint fekvőrendőröket is fel kéne szerelni az utcában, mert - ahogy az az utca nevéből is kiderül - oktatási intézmények vannak a közelben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Mekelekke, 2019.03.27 18:56

Egyszer régen engem is elkaptak: 46 km/h-val haladtam el egy lombos fa mögött megbúvó 30-as tábla mellett (iskola egy ismeretlen kisvárosban), ráadásul este 10-kor, amikor szinte hemzsegnek a kisiskolások az utcán. 150 százalékos sebességtúllépés, nem volt olcsó. Szolgálnak és védenek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html