Gyurcsány "monnyon le"! – ajánlja ezúttal Kósa

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke azt javasolja Gyurcsány Ferencnek, hogy mondjon le, de az MSZP szavazóinak nem kell menniük.
NAPI Online, 2007. október 24. szerda, 11:01
Fotó:

Kósa Lajos szerint a kabinet megbukott, legitimációját teljesen elvesztette, és olyan mértékben vált hiteltelenné, amennyire "egy kormány egy demokráciában hiteltelenné tud válni" - nyilatkozta a politikus az Inforádiónak. Szerinte Gyurcsány Ferencnek nincs elképzelése az ország kormányzásáról, gazdaság- és társadalompolitikája nem koherens; jelenleg az ország szétverése folyik. Egyre csak csökkennek a bérek, az adók pedig emelkednek - véli Kósa.

Olyan összefogásra van szükség, amely túlmutat a pártokon, hogy a választók legszélesebb köre tegye világossá: ennek a kormánynak mennie kell. Nem az MSZP-nek, nem a baloldali szavazóknak, hanem ennek a kurzusnak - jelentette ki a Fidesz alelnöke.

Az, hogy most nem volt utcai zavargás, az isteni szerencse, nem a kormány hitelén múlt. Gyurcsány Ferenc bárhova is megy az országban, kifütyülik az emberek - hangoztatta. Soha nem volt regnáló miniszterelnök ilyen mélyen, mint ő. Ha kicsi belátás lenne benne, lemondana.

HOZZÁSZÓLÁSOK